Plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer

Wilt u zelf duurzame energie opwekken door op uw woning in Zoetermeer zonnepanelen te plaatsen? Het team van IZO wonen staat voor u klaar om u hiervoor van passend advies te voorzien. Door energie op te wekken met behulp van zonnepanelen draagt u bij aan de verduurzaming van de planeet. Bovendien bespaart u tegelijkertijd op uw maandelijkse lasten. Een mooie win-win situatie dus! Wij hebben een ruim aanbod beschikbaar op het gebied van zonnepanelen, omvormers en onderconstructies. Graag bekijken wij samen met u welke producten het beste bij uw situatie passen. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met het investeren in zonnepanelen in Zoetermeer? Lees de reviews!

Jarenlange ervaring met advies en installatie van zonnepanelen in Zoetermeer

Bent u op zoek naar passend advies voor het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer of omgeving? Wij hebben jarenlang ervaring met het adviseren en installeren van zonnestroomsystemen. Daarnaast volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet en staan wij direct in contact met onze leveranciers. Hierdoor houden wij onze kennis up-to-date en kunnen wij u voorzien van het best passende systeem voor uw woning. Zo maken wij het voor u mogelijk om tegen een goede prijs een systeem aan te schaffen en te profiteren van de voordelen. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Leiden of omgeving? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Klant staat altijd centraal

Vakkundig advies van installateurs

Complete service van advies tot installatie

Hoogwaardige producten met garantie

Duurzame oplossing voor uw woning in Zoetermeer: zonnepanelen en laadpalen

Wilt u de stap zetten om een optimaal klimaat in uw woning te creëren? Het team van IZO wonen voorziet u graag van goed advies, zodat u uw huis kunt koelen en verwarmen. Bovendien kan een airco uw huis ook ventileren en als ontvochtiger functioneren. Wilt u zelf de energie opwekken die een airco nodig heeft? Dan is het mogelijk om het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer te combineren met het investeren in een airco. Zo heeft u een tweeledige duurzame oplossing, namelijk voor zowel het koelen als het verwarmen van uw woning. Wilt u meer weten over deze combinatie of over het plaatsen van laadpalen in Leiden of omgeving? Neem direct contact met ons op!

Diverse duurzame oplossingen met airco’s

Net als bij de keuze voor uw woning in Zoetermeer voor zonnepanelen, geven wij u bij de investering in een airco persoonlijk advies. Op basis van uw situatie bekijken wij welke airco het meest geschikt is. Zo zijn er grofweg drie type airco’s waar u uit kunt kiezen. Voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer of kantoor van maximaal 30 m2, voldoet een 2.5 KW airco. De meest gekozen uitvoering is de 3.5 KW airco, die gericht is op het koelen van één ruimte. Wilt u een grotere ruimte, zoals de overloop, keuken en woonkamer koelen? Dan is de 5 KW variant het meest geschikt. Bent u enthousiast geworden over het investeren in een airco en/of zonnepanelen in Zoetermeer? Neem direct contact op!

 

Klantcases

Twijfelt u aan de aanschaf van zonnepanelen, of bent u nog niet overtuigd van onze diensten? Wij tonen u graag ons werk bij met onze toffe klantcases.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen of laadpalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Bij ons krijgt u een complete service, oprecht en eerlijk advies, werken we met hoogwaardige producten en staat U centraal.

 

Wij reageren binnen 24 uur en nemen direct contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar via 085 065 73 37 of per mail info@izowonen.nl