Klant staat altijd centraal

Vakkundig advies van installateurs

Complete service van advies tot installatie

Hoogwaardige producten met garantie

Zonnepanelen aanschaffen zakelijk

Wilt uw zonnepanelen voor zakelijk gebruik voor op bijvoorbeeld uw bedrijfspand? IZO wonen is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen voor bedrijfspanden, instantie en verenigingen. Met ons team van installateurs werken we aan passende oplossingen voor nu en in de toekomst. Wij verzorgen niet alleen installaties, maar:

 

  • Samen kijken we naar de beste optie voor u en uw organisatie/bedrijf. 
  • Vakkundig advies op locatie door ons team van installateurs. 
  • We denken ook mee over subsidies, vergunningen en de verduurzaming van uw pand. 

De partner voor zonnepanelen voor uw bedrijf

Zeker als het gaat om een grote hoeveelheid zonnepanelen voor zakelijk gebruik wilt u een partij waarop u kan bouwen. Dankzij het uitgebreide team van ervaren installateurs, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Daarnaast werken wij samen met vaste leveranciers om de kwaliteit te leveren die u wenst.

 

IZO wonen beschikt over een eigen installatieteam. Dit betekent dat wij niet met onderaannemers werken. Ook vinden wij het belangrijk dat onze installateurs eerst op locatie zijn langs gekomen om een deskundig advies uit te brengen voor uw bedrijfspand. Hiermee voorkomen we onverwachtse obstakels tijdens de installatie.

 

IZO wonen staat voor kwaliteit. Dit is ook terug te zien in onze producten. Daarom bieden wij minimaal 12 jaar garantie op onze zonnepanelen. Zeker bij zonnepanelen voor zakelijk gebruik wilt u storingen voorkomen en schade zo spoedig mogelijk oplossen. Bij IZO wonen kunt u erop vertrouwen dat er altijd een installateur voor u gereed staat.

 

Ook denken wij graag mee over zaken zoals mogelijk subsidies. Als u namelijk zonnepanelen voor zakelijk gebruik aanschaf, komt u mogelijk in aanmerking voor eventuele subsidies. Dit komt omdat de zonnepanelen invloed hebben op je energielabel. Benieuwd naar de mogelijkheden als bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via de knop hieronder.

Meer informatie over zonnepanelen voor uw onderneming

Wilt u meer weten over de specifieke randvoorwaarden en mogelijke subsidies waarvoor u in aanmerking komt voor zakelijke zonnepanelen? Op onze pagina “zonnepanelen voor uw onderneming kunt u meer vinden over subsidies, salderingsregeling en vergunningen. Benieuwd? Ga naar de pagina en lees meer.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen of laadpalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Bij ons krijgt u een complete service, oprecht en eerlijk advies, werken we met hoogwaardige producten en staat U centraal.

 

Wij reageren binnen 24 uur en nemen direct contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar via 085 065 73 37 of per mail info@izowonen.nl