Klant staat altijd centraal

Vakkundig advies van installateurs

Complete service van advies tot installatie

Hoogwaardige producten met garantie

Zonnepanelen aanschaffen bedrijf

Wilt u zonnepanelen aanleggen op je bedrijfspand? Je bent niet de enigste. Steeds meer ondernemers en bedrijven stappen over naar zonnepanelen. IZO Wonen is een gespecialiseerd en gecertificeerde partij die helpt bij de aanleg van zonnepanelen. Wij ontzorgen u volledig: 

 

  • Maatwerk advies voor uw bedrijfspand en de snelste terugverdientijd 
  • Direct advies van onze installateurs die langskomen op locatie 
  • Volledige ontzorging van advies en installatie tot het aanvragen van subsidies.

Experts in zonnepanelen voor bedrijfspanden

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij met ervaring in zonnepanelen voor bedrijfspanden bent u bij IZO wonen op het juiste adres. In nauwe samenwerking met diverse leveranciers van zonnepanelen en ons team van installateurs zorgen wij voor het beste eindresultaat voor uw bedrijfspand. 

IZO Wonen bestaat uit een ervaren team van gecertificeerde installateurs. U loopt hierdoor geen risico op onderaannemers of onervaren monteurs met risico op schade. Onze installateurs hebben ook direct contact met de klant. Zij komen langs op locatie en geven advies voor de installatie van uw zonnepanelen. 

Onze producten voldoen alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom gaan onze panelen langer mee en verhoogt u het rendement op uw investering. IZO wonen biedt minimaal 12 jaar garantie op zonnepanelen en staat daarnaast voor uw klaar bij schade, storingen en voor onderhoud. 

Daarnaast zetten wij graag een paar stappen extra voor u. Zo denken we mee over subsidieregelingen, de sterkte van het dak en aanpassingen in uw energielabel. Neem vrijblijvend contact op via onze website en helpen u verder advies en vragen voor zonnepanelen op uw bedrijfspand. 

Informatie over zonnepanelen bedrijfspanden

Naast maatwerk advies van een van onze adviseurs verwijzen we u graag door naar onze pagina over zakelijk zonnepanelen. Hier vind je meer informatie over de salderingsregeling, het verduurzamen van uw bedrijfspand en Coöperatieve investeringen met andere bedrijven of bedrijfspanden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen of laadpalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Bij ons krijgt u een complete service, oprecht en eerlijk advies, werken we met hoogwaardige producten en staat U centraal.

 

Wij reageren binnen 24 uur en nemen direct contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar via 085 065 73 37 of per mail info@izowonen.nl