Klant staat altijd centraal

Vakkundig advies van installateurs

Complete service van advies tot installatie

Hoogwaardige producten met garantie

Zonnepanelen aanschaffen bedrijf

Overweeg je om te investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf? Dat begrijpen wij, want duurzame energiebronnen worden steeds belangrijk en ook voor bedrijven. IZO wonen is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen voor bedrijven. Wij ontzorgen niet alleen de installatie: 

 

  • Wij kijken samen naar de beste zonnepanelen voor de snelste terugverdientijd
  • Je ontvangt vakkundig advies van onze installateurs
  • Wij regelen niet alleen de installatie maar ook het aanvragen van subsidies en de aansluiting op het stroomnet.

De partner voor zonnepanelen voor uw bedrijf

Als bedrijf wil je samenwerken met een betrouwbare partij. IZO wonen is een uitgebreid team van professionele installateurs die samenwerkt met diverse leveranciers om alleen de beste kwaliteit te leveren aan klanten.

 

Zo werkt IZO wonen niet samen met onderaannemers, maar alleen met ervaren en eigen installateurs. Onze installateurs komen ook op voorhand langs op locatie om advies te geven om de zonnepanelen voor uw bedrijf op de correcte wijze te installeren. 


Wij werken alleen met hoogwaardige producten die lang meegaan. Daarom bieden wij ook een garantie op de producten van minimaal 12 jaar. Ook bij schade, storingen of onderhoud staat ons team van installateurs klaar om langs te komen op locatie.

 

IZO Wonen denkt ook een stap verder. We kijken bijvoorbeeld of je in aanmerking komt voor een eventuele subsidie en wat de zonnepanelen voor invloed hebben op je energielabel. Dat is wat complete ontzorging betekent bij IZO wonen. Neem contact op met een van onze adviseurs voor op maat advies.

Meer informatie over zonnepanelen voor uw onderneming 

Weet u nog niet zeker of zonnepanelen voor uw bedrijf mogelijk is en waar u op moet letten? Op onze pagina over zonnepanelen voor uw onderneming leggen we alles uit van salderingsregeling en vergunningen tot de stevigheid van uw dakconstructie. Lees meer via de knop hieronder. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen of laadpalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Bij ons krijgt u een complete service, oprecht en eerlijk advies, werken we met hoogwaardige producten en staat U centraal.

 

Wij reageren binnen 24 uur en nemen direct contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar via 085 065 73 37 of per mail info@izowonen.nl