Zelf uw auto opladen met laadpalen in Leiden

Hoe makkelijk zou het zijn als u zelf uw auto zou kunnen opladen met laadpalen in Leiden? Helaas zijn laadpalen voor elektrische auto’s in deze omgeving nog niet in overvloed te vinden. Vaak is het nodig om eerst een stuk te rijden voordat u bij een laadpaal bent. Dit is erg onpraktisch en inefficiënt omdat het veel tijd kost. Zou het niet handiger zijn om een laadpaal aan huis te hebben? Dit is niet alleen goedkoper dan een openbare laadpaal, u bespaart ook veel tijd. Het team van IZO wonen staat voor u klaar om u van advies te voorzien op het gebied van laadpalen in Leiden en omgeving. Benieuwd wat voorgaande klanten over onze service zeggen? Lees de reviews!

Vaste laadpalen en mobiele autoladers in Leiden

Staat u op het punt om een elektrische of hybride auto aan te schaffen of bent u al een trotse bezitter? Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor het monteren van laadpalen in Leiden bij uw woning. In de meeste gevallen kan een laadpaal aan de muur worden vastgezet of op een paal. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u de juiste laadpaal heeft, die past bij uw auto en de elektrische aansluiting in uw woning. Wist u dat wij naast een vaste laadpaal ook mobiele autoladers in ons assortiment hebben? Bekijk de tabel om de verschillende opties te vergelijken of vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Klant staat altijd centraal

Vakkundig advies van installateurs

Complete service van advies tot installatie

Hoogwaardige producten met garantie

Combineren van laadpalen in Leiden met zonnepanelen

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw eigen auto met de laadpaal op te laden? Dan is het combineren van zonnepanelen met laadpalen in Leiden bij uw woning, een geschikte optie. Op deze manier kun u uw auto opladen met zelf opgewekte stroom van de zonnepanelen bovenop uw woning. Wij hebben verschillende laadpalen in ons assortiment die werken wanneer de zonnepanelen stroom leveren. Kenmerkend aan ons assortiment laadpalen in Leiden is dat deze geen onderhoud nodig hebben en robuust en functioneel in gebruik zijn. Bent u enthousiast geworden over deze mogelijkheid of wilt u meer weten over het plaatsen van zonnepanelen in Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Opties voor het verduurzamen van uw woning

Het flexibele team van IZO wonen heeft jarenlang ervaring met het adviseren en installeren van systemen om uw woning te verduurzamen. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer en omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en installatie van airco’s. Net als bij laadpalen is het mogelijk om de airco’s aan te sluiten op uw zonnepanelen. Op deze manier kunt u op duurzame wijze in uw eigen energieverbruik voorzien. Wilt u een start maken met de verduurzaming van uw woning? Neem direct contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen of laadpalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

 

Bij ons krijgt u een complete service, oprecht en eerlijk advies, werken we met hoogwaardige producten en staat U centraal.

 

Wij reageren binnen 24 uur en nemen direct contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar via 085 065 73 37 of per mail info@izowonen.nl